Over Drukwerk voor de tandarts

Drukwerk voor de tandarts is dé leverancier van tandartsdrukwerk in Nederland! Naast onze online service is het ook mogelijk uw drukwerk af te halen. Dit kan in onze vier vestigingen in de kop van Noord-Holland. Handig, als u haast of een prangende vraag heeft!

Snel en vertrouwd

We streven ernaar om uw drukwerk altijd binnen 5 werkdagen bij u thuis of op de aangegeven locatie af te leveren. Dat is één van onze unieke punten, omdat we bij u ‘om de hoek’ opereren.

 

Hoge kwaliteit voor een voordelige prijs

Drukwerk voor de tandarts biedt continu een hoge kwaliteit drukwerk voor een voordelige prijs. Of u nu een recept op 100 grams papier wilt laten drukken of duizenden ola’s wilt laten drukken: wij draaien onze inktbakken er niet voor om!

 

Contact en advies

Weet u niet precies welke papiersoort het beste bij uw drukwerk past of wilt u bijvoorbeeld meer informatie over de afwerking? Bel met Dick of Ben, zij geven u graag persoonlijk advies als het om drukwerk gaat!

Zelf zien hoe wij te werk gaan? Kom langs op één van onze vestigingen.

Artikel niet gevonden?

Heeft u uw gewenste artikel voor uw drukwerk niet op onze website gevonden? Geen nood! Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u van professioneel advies kunnen voorzien en eventueel een offerte op maat kunnen maken voor u te drukken artikelen.

Contact

Advies over belettering?

Bel met Menno!

Lokale service

Drie vestigingen in Noord-Holland.

Supersnel in huis

Bezorgen of ophalen.

Voordelig

Nuchtere Noordkop-prijzen.

En nog veel meer..

Persoonlijk, vertrouwd en kwalitatief.

Den Helder

Industrieweg 27
1785 AG Den Helder
Tel. 0223 52 30 06

Schagen

Witte Paal 212
1742 LA Schagen
Tel. 0224 29 60 07

Langedijk

De Mossel 15E
1723 HZ Langedijk
Tel. 0226 31 88 41
| Ontwikkeling website door Smeders Internet