Over tandartsdrukwerk

Tandartsdrukwerk is dé leverancier van printwerk voor tandartsen in Nederland. Wij leveren drukwerk, zoals afspraakkaarten, enveloppen en patientenkaarten, die onmisbaar zijn voor tandartsen. Ons team zorgt ervoor dat uw huisstijl terug is te zien op de artikelen. Dit zorgt voor herkenbaarheid en wekt vertrouwen bij uw (potentiële) cliënten. 

Professioneel drukwerk met uw huisstijl

Via onze website Tandartsdrukwerk.nl kunt u o.a. professionele afspraak- en berichtkaarten, recepten,enveloppen, patientenkaarten, ola’s, visitekaartjes en overig drukwerk voor de tandarts eenvoudig online bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw drukwerk af te halen in één van onze vestigingen in Noord-Holland. Neem daarvoor contact met ons op. 

Snel en vertrouwd

Ons team streeft ernaar om uw drukwerk altijd binnen 5 werkdagen bij u thuis of op de aangegeven locatie af te leveren. Dat is één van onze unieke punten, omdat we bij u ‘om de hoek’ opereren!

Hoge kwaliteit voor een voordelige prijs

Tandartsdrukwerk biedt continu een hoge kwaliteit drukwerk voor een voordelige prijs. Of u nu een recept op 100 grams papier wilt laten drukken of duizenden ola’s wilt bestellen: wij draaien onze inktbakken er niet voor om!

Contact en advies

Heeft u hulp nodig over bijvoorbeeld de papiersoort, afwerking of afmeting? Onze specialisten, Dick en Ben, staan u graag te woord en geven u een persoonlijk advies op maat. Neem contact op via tel. 0223 52 30 06. 

Uiteraard bent u ook welkom op één van onze vestigingen! Graag op afspraak. Via de contactpagina vindt u onze contactgegevens.

Artikel niet gevonden?

Heeft u uw gewenste artikel voor uw drukwerk niet op onze website gevonden? Geen nood! Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u van professioneel advies kunnen voorzien en eventueel een offerte op maat kunnen maken voor u te drukken artikelen.

Contact

Advies over belettering?

Bel met Menno!

Lokale service

Drie vestigingen in Noord-Holland.

Supersnel in huis

Bezorgen of ophalen.

Voordelig

Nuchtere Noordkop-prijzen.

En nog veel meer..

Persoonlijk, vertrouwd en kwalitatief.

| Ontwikkeling website door Smeders Internet